laupäev, 15. jaanuar 2011

Rändlinnud Lapimaal

Soome politsei on hädas Murmanski "neidude" nädalalöpureisidega Lapimaale. 200€ per nädalalöpp soome mehe yyrinaisena (sisaldab seksi ja koristamist) meelitab sadu venelannasid reisi ette vötma. Öigluse nimel tuleb tunnistada, et venelannade hulgast leidub tihti ka paar eestlannat. Politseil on raske sekkuda, sest hämarast ärist on pea vöimatu saada töendit. Kui yks isik myyb ja teine ostab seksi vastastikusel kokkuleppel, siis ei ole tegemist kuriteoga. Organiseeritud seksikaubandus, kus "vahekäsi" teenib, on kuritegu. Piiritömbamine nende kahe vahel osutub keeruliseks.
Kohalikud inimesed siiski kannatavad toimuva pärast. Päris hääletult suuremöötmeline salaäri ei suuda toimida.

Miks endise NL ala naised lähevad kergesti seksimyygi teele?

Kas sotsiaalse turva nörkus/olematus on ainus pöhjus?

Lääneriikides on palju töötuid naisi, kes siiski ei astu sellist sammu.

Noorkirjanik Elina Tiilikka kirjutas romaani "Punane kleit" mis autori enda sönul baseerub aastapikkusel seksimyygikogemusel. See tundub arusaadav. Myys seksi, löpetas selle tegevuse, kirjutas romaani. Hea romaani. Aga vöibolla on märge: teos baseerub autori isiklikul kogemusel, paljas reklaamitrikk?

Yks saksa prostituut rääkis kord teles oma tööst. Vanem naine, kellele seks meeldib, vötab oma kodus rahulikult rahulikus tempos mehi vastu. See tundus kuidagi arusaadav. Et yksik vanem naine, seksikas, tasakaalukas, harrastab seksimyyki vabast tahtes.

Aga venelannade massiline enesehävitamine? Paljudel on kodus nii mees kui laps/lapsed.

See tundub mingi massipsyhhoosina. Kindlasti annab neile "moraalset" tuge see et neid on palju, tehakse kambas. See justkui vötaks vastutuse. Ei usu, et ykski neist naistest julgeks iseseisvalt ja avalikult tunnistada: jah,mina olen prostituut. See on, mis eristab lääne ja ida prostituute: ekssovjettidest prostituudid nagu ei saaks arugi mida on tegemas.

Mulle tundub, et naised, kes seksi myyvad, ei ole isegi eriti nöudlikud seksi suhtes, sest hea seks on töenäosem tuttava pikaaegse partneriga.

Seksi kvaliteet on neile nii vähetähtis, et seda vöib harrastada kellega tahes, kui vaid saab piisava rahalise vaste.

Need naised ei teadvusta ka seda, kuidas nad ennast kulutavad, ohtu panevad oma tervist siiski kokkuvöttes tyhise tulu eest.

Siiski, kui ei ole nöudmist, ei ole ka pakkumist.

Olen kindel,et kohalikud elanikud kannatavad ymbritseva melu pärast.

Soome mehed, ärge andke neile naistele vöimalust teenida oma keha myygiga!
Te ju teate, et nad jäävad önge, söltuvaks kord saadud kergest rahast.
Te vötate neilt jöu öige tee leidmiseks.
Selle yhe nädalalöpuga, mida näiteks Olga Ivanovna veedab Soomes, vöiks ta öppida midagi mis annaks talle tööd.
Kasvöi raamatupidamist.